• Yoga

Yoga

Yoga is een bewegingsvorm waarbij souplesse en kracht in het gehele lichaam toeneemt. Tijdens een Yoga sessie wordt er gewerkt met de ademhaling. Ook sporters merken dat zij hier baat bij hebben. De Yogavorm die aangeboden wordt valt in de stroming Ashtanga. Dit is een fysieke Yoga vorm waarbij gewerkt wordt met verschillende houdingen waarbij gebruik gemaakt wordt van het eigen lichaamsgewicht. Door de fysieke inspanningen en ademhaling ontstaat een goede doorbloeding waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt versterkt. Binnen de Ashtanga worden de verschillende houdingen vloeiend aaneengeschakeld.

Voor wie is Yoga?

Yoga is voor iedereen geschikt om te beoefenen en daarmee zeer toegankelijk. De docent zal rekening houden met het lichaam en eventuele beperkingen van de deelnemer. Tijdens de groepslessen worden bij elke oefening meerdere opties aangeboden waardoor een sessie voor iedereen optimaal benut kan worden. De docent zal bij beperkingen en afhankelijk van uw lichaam aangeven welke opties voor u het beste zijn.

Wat  levert Yoga u op?

Wat deelnemers teruggeven is het volgende. Meer focus als men andere dingen doet, zoals sport of werk. Bewuster worden van ademhaling, daarmee vooral het verkeerd ademen en dit gelijk dus kunnen aanpassen. Meer energie overdag en beter slapen. Toenemende kracht en souplesse, ook bij krachtsporters. Na een sessie voelen deelnemers zich opgeladen.

Aanbod

De sessies worden gegeven door Sanja Dol-Lazarevic. Zij is een ervaren en gecertificeerd internationaal Yoga docent met een achtergrond als verpleegkundige. Zij volgt regelmatig relevante yoga/anatomie trainingen om de kennis optimaal te houden.

De sessies worden 4 maal per week aangeboden.

Maandagavond 20:00-21:30 uur
Dinsdagochtend 09:00-10:15 uur
Donderdagavond 20:00-21:30 uur
Zaterdagochtend 10:30-21:00 uur

NB. Vanaf 19 juni t/m 4 september hanteren we het zomerrooster;
Maandagavond 20:00-21:30 uur
Zaterdagochtend 10:30-12:00 uur

Voor info en aanmelden:  sanja@yoga-sila.nl of info@fysiotherapie-brouwer.nl 

Algemene Voorwaarden Yoga