EPTE Wat is dat?

EPTE, een nieuw concept voor effectief behandelen van hardnekkige peesklachten!

Fysiotherapie RJ Brouwer is een van de eerste gecertificeerde EPTE-centers in Hilversum die deze therapievorm aanbieden om je nog effectiever en doelgerichter te kunnen behandelen bij hardnekkige peesklachten.

EPTE (Echogeleide Percutane Electrolyse) is een nieuwe, innovatieve behandelmethode voor langdurige, slecht herstellende peesklachten. Deze therapie is ontwikkeld in Spanje en word zeer succesvol toegepast. Wetenschappelijk onderzoek bevestigt de goede resultaten die met EPTE worden behaald.

Bij EPTE wordt eerst door middel van echografie nauwkeurig de exacte plaats van de aandoening bepaald en gericht behandeld met een naald. Dit is nagenoeg pijnloos. Er wordt vervolgens een klein stroompje op de naald gezet waardoor de peesklacht veel beter en sneller zal herstellen!

Binnen onze praktijk is hiervoor een speciaal opgeleide spier-pees expert die jou kan helpen met een effectieve combinatie van therapievormen, zoals EPTE gecombineerd met oefeningen om de pees weer goed te kunnen belasten.

Fysiotherapie RJ Brouwer, gevestigd aan de Daltonstraat 176, in Medisch Centrum Seinhorst en bij Crossfit Gooi No Excuses, is inmiddels 7 jaar PLUS- praktijk en een begrip in Hilversum. Je bent bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Spread the word. Share this post!