• Fysiotherapiepraktijk Hilversum
 

Fysiotherapiepraktijk Hilversum

We vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt binnen onze praktijk.

Aandacht, respect, en vertrouwen zijn toonaangevend voor onze werkwijze. We hebben een breed geschoold team van fysiotherapeuten, manueel therapeuten, sportfysiotherapeuten, thuiszorgfysiotherapeuten, oedeemtherapeut en een bekkenfysiotherapeut. Allen met meerdere specialisaties.
Bovendien zijn wij PLUS praktijk. Een status die slechts een klein deel van de fysiotherapiepraktijken in Nederland mag voeren.

Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op, waarbij we rekening houden met uw wensen en inspelen op uw behoeften.

We beschikken over verschillende behandelruimten voor diverse vormen van therapie. Daarnaast hebben we een uitgebreid trainingscentrum in zowel Hilversum als Zeewolde waar getraind kan worden op moderne apparatuur.

Om het u mogelijk te maken ook buiten reguliere werktijden behandeld te worden is de praktijk in Hilversum ook op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagavond geopend.

In Zeewolde kunt op dinsdagavond terecht buiten de reguliere werktijden. Andere avonden zijn in overleg ook mogelijk.

Onze praktijk bestaat al ruim 30 jaar en is nog altijd van deze tijd. De nieuwste ontwikkelingen worden toegepast en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Onze PLUS-status is hiervan het bewijs.

De fysiotherapeuten zijn ingeschreven bij het kwaliteitsregister van de beroepsvereniging.